Cautati o proprietate dupa locatie!

joi, 10 aprilie 2014

COTROCENI


Inchiriere imobil D+P+2+M, 950 mp utili, curte libera 200 mp.
Constructia a fost edificata de Comandorul Gh. Vasiliu in baza unei autorizatii de construire din anul 1937, fiind receptionata in baza unui proces verbal din anul 1938. La sfarsitul anului 2011, imobilul a fost achizitionat de la fiul dlui. Comandor Gh. Vasiliu.
Noii proprietari au hotarat sa readuca imobilul la nivelul anului 2014, intr-o stare perfecta atat din punctul de vedere al rezistentei cat si din punctul de vedere al functionalitatii.  
Astfel intreaga constructie a trecut printr-un proces amplu de consolidare si modernizare pastrandu-si totodata farmecul de odinioara. Exteriorul imobilului a fost readus in starea initiala refacandu-se toate elementele decorative.
Imobilul este compus din:
Demisol: 175 mp utili cu acces atat din exteriorul cladirii cat si din interiorul cladirii. Acest spatiu, protejat impotriva eventualelor inundatii cu un sistem propriu de evacuare, este prevazut cu dus, grup sanitar;
Parter: 230 mp, compus din spatiu 161 mp, 2 spatii de birouri (26 mp si 17 mp), se poate amenaja o receptie pentru intreg imobilul,
2 grupuri sanitare;
Etajul 1: 216 mp utili, oficiu, grup sanitar;
Etajul 2: 195 mp utili, oficiu, grup sanitar;
Mansarda: 175 mp utili, oficiu, grup sanitar.
Imobilul dispune de o scara generoasa si de un lift cu acces atat din interiorul cladirii, pentru fiecare nivel, cat si din exteriorul cladirii - la parter, pentru persoanele cu dizabilitati.  
Incalzirea se face cu centrale termice in condensatie si radiatoare, iar conditionarea cu unitati individuale (unitatile exterioare neafectand aspectul cladirii).
Inaltimea fiecarei incaperi se situeaza intre 2.7 - 3 m inclusiv cea a mansardei, iar inaltimea parterului pe zona de spatiu comercial este de cca. 4 m. Contorizarea gazului (5 contoare), a energiei electrice (1 contor tensiune tensiune 380V, putere 40 kW si 5 contoare 220V, putere 9kW - fiecare) apa (1 contor) si canal sunt independente, contractele putand fi preluate de catre chirias.
Posibilitati de parcare: in curtea imobilului (2 locuri), in fata imobilului pe 2 strazi (10 locuri), in parcarea publica Piata Operei la o distanta de cca. 50 m, statii metrou si mijloace de transport in comun cca. 30 m.
Pret: 15.000 E

Ilinca Tempeanu
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com

http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu