Cautati o proprietate dupa locatie!

marți, 29 martie 2016

BANU MANTA - Primaria sector 1

Inchiriere/Vanzare vila S+P+2, 170 mp, structura din caramida Protherm, stalpi, grinzi si plansee din beton armat
Parter: living open-space cu suprafata de 32.35 mp si o baie de 4.85 mp; Etaj 1: 2 camere de 13.50 mp si 14.10 mp cu hol de 6.20 mp si baie de 4.45 mp echipata cu cada Jacuzzi; Etaj 2: doua camere de 10 mp si 9.50 mp cu hol de 4.50 mp si o baie de 6 mp utilata cu dus cu hidromasaj si cromoterapieDe asemenea, la etajul 2 se afla o terasa generoasa de 13.80 mp.

Camerele si holurile sunt finisate cu vopsea lavabila de culoare alba si parchet laminat de 8mm. Baile si terasele au gresie antidegrasanta si faianta stilizate pe calculator, facute pe comanda. Tot parterul are pardoseala din gresie portelanata sub care este instalat un sistem de incalzire in pardoseala. Incalzirea pentru etajul 1 si 2 este asigurata cu calorifere din aluminium. Incalzirea casei si apa calda menajera este asigurata de catre o central termica de 32kw pe gaze cu tiraj fortat. Imobilul are curentul electric stabilizat pentru prizele ce deservesc central cu gaze, combina frigorifica, TV si calculatoarele. Internetul poate fi instalat la 1TB prin reteaua de curenti slabi realizata la toate camerele. De asemenea, cladirea are camera de supraveghere si videointerfon.
Tamplaria exterioara este din PVC culoare maro si geam termoizolant oglindat iar invelitoarea din tigla metalica tip Lindab de culoare brun roscat
Finisajele exterioare sunt in sistem Baumit compus din polistiren de 10cm tencuit la culoare crem si brun roscat.
De asemenea, exista un garaj auto cu racordare la reteaua de current electric a vilei.

Pret inchiriere: 2200

Pret vanzare: 480 000 €

Ilinca Tempeanu
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com

http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu