Cautati o proprietate dupa locatie!

marți, 8 august 2017

BANU MANTA - metrou Basarab


Inchiriere vila P+3, 300 mp, 8 camere, 4 grupuri sanitare, gresie, faianta, parchet, termopan, renovat recent, apropiere metrou, gaze, teren 190 mp.
 Cladirea este din caramida, cu acoperis din tabla de tip lindab, cu amprenta la sol de 120 mp. Vila a fost construita in 1996 si complet renovata in anul 2013, atat in interior, cat si in exterior; este izolata cu polistiren de 10 cm si are ferestre cu rame de PVC si geamuri termopan - toate de foarte buna calitate. Exista o centrala termica moderna pe gaze, care asigura atat incalzirea intregii cladiri, cat si apa calda menajera. Sunt prevazute 12 aparate de aer conditionat, repartizate uniform in toata cladirea. Alimentarea electrica este trjfazata / monofazata, prin doua racorduri contorizate separat. Finisajele sunt moderne si de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet laminat, balustrade din inox, copertina eleganta, la intrare, etc. Exista conexiuni de telefonie fixa / fax, internet, intranet, cablu TV.
Parter: 87 mp, living spatios, o bucatarie foarte mare, dependinte si o terasa de 8 mp; Etaj 1: 83,5 mp, 3 camere si dependinte si o terasa de 20 mp;
Etaj 2: 77 mp, 3 camere si dependinte si o terasa de 22 mp; Pod mansardat: 50 mp, open space.
Imobilul este potrivit pentru sediu de firma, birouri, clinica medicala sau stomatologica, salon de cosmetica/wellness, dar si ca resedinta.
Pret inchiriere integral: 2000 E
Pret parter + etaj 1: 1100 E
Pret vanzare: 390.000 E

Ilinca Tempeanu 
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com

http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu