Cautati o proprietate dupa locatie!

joi, 28 mai 2020

DOROBANTI - Pascucci - inchiriere parter 85 mp + terasa 40 mp 3 camere

Inchiriere apartament 85 mp utili, terasa 37.80 mp, situat la parter inalt, cu livingul pe fata, de 28 mp avand inclusa o bucatarie mica, deschisa, de tip chicineta de circa 3 mp. Aceasta poate fi separata optional. Camerele de pe spate sunt de 22 mp, respectiv de 16 mp. Holul are 10 mp.
Intrucat parterul a fost gandit ca locatie pentru firme, una din cele 2 bai, cea de 6 mp, a fost transformata (reversibil) intr-un mic birou pt. secretara/contabila sau arhiva. A rezultat astfel cea de-a 4-a camera, dar o singura baie de circa 4,5 mp.
Garajul generos de la demisol are o capacitate de 4 autoturisme. Exista de asemenea inca un loc de parcare in fata imobilului. Usa garajului, actionata automatizat prin telecomanda, este marca Hormann.
Dotarile imobil: Gresie Marazzi (Treverk Teak, ultima moda, 120x60 cm, imitatie de lemn ) in livinguri, bucatarii si bai, parchet Classen in dormitoare, usi Classen, ferestre Trocal, centrale termice Wiessman cu termostate whireless, videointerfon color, alarma, aer conditionat integral, prize si aparate electrice modulare Le Grand, internet prin cablu in toate camerele, telefonie, TV, etc; Baia are cabina de dus cu hidromasaj + radio, iar mobilierul de baie este ultramodern; Casa scarii este imbracata in intregime in granit Grey Pink. Scara exterioara si rampa garajului au incorporate instalatii de degivrare pentru iarna astfel incat sunt tot timpul uscate si incalzite.; Cladirea este monitorizata permanent video de 4 camere Sony, inclusiv in incinta liftului.

Pret: 1400 E
Comision 50 %


Ilinca Tempeanu
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com
http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu