Cautati o proprietate dupa locatie!

joi, 30 aprilie 2020

CALEA CALARASILOR - Hala Traian vila 200 mp

Inchiriere vila istorica P+M, 180 mp utili, 200 mp construiti, curte proprie peste 100 mp - incape masina in curte si exista si 2 locuri de parcare la liber pe strada in fata casei. Suplimentar fata de acestea exista o camera total separata in curte cu intrare proprie - Atelier - aprox. 20 mp + subsol pentru depozitare 15 mp.
Parter inalt, camere de aproximativ 3 m inaltime, usi inalte - usile originale ale casei.
Trei camere spatioase pe parter plus un hol larg in intrarea principala pe care il puteti utiliza ca receptie. Aici aveti si centrala telefonica montata cu 8 linii separate; In spate alta intrare separata pe parter, hol, bucatarie si grup sanitar.
Atelierul este cu intare separata - parter in spatele curtii.
Mansarda - camera de birou la intrare si baie cu dus, apoi open space larg, separat de ultima camera care este mai joasa. Aceasta poate fi dormitor sau birou. Momentan exista un pat dublu si 2 paturi suprapuse in mansarda, pe langa mobila de birou si dulapuri.
Poate ramane mobilat mixt sau de birou - dupa preferinte.
Casa este consolidate, are centrala proprie, sistem de alarma, camere de luat vederi la interior si la exterior, intrare pe baza de video interfon cu sonerie si cartela; aer conditionat

Pret: 1500 E
Comision: 50 %

Ilinca Tempeanu

0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com
http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu