Cautati o proprietate dupa locatie!

luni, 16 mai 2016

UNIVERSITATE

Inchiriere cladire de birouri S+P+4, 8000 mp SC, aprox. 900 mp/nivel, restaurata complet cu finisaje de lux, beneficiaza de paza, parcare, supraveghere video, sistem anti-incendiu, alarma, centrala proprie, lift.
Accesul principal in cladire se face printr-un vestibul larg de marmură albă, dotat cu garderobă și recepție, ce se deschide către holul central. Scara de onoare cu trepte de marmură și balustrada din fier forjat sunt componente originale ale holului. În partea opusă scării se afla cafeneaua, care își păstrează configurația și decorul conceput de Alexandru Orăscu: trei travee ușor inegale, cu coloane degajate și pilaștri din stuco-marmură, scafe și grinzi acoperite cu ciubuce și medalioane din stuc policrom.
Aceleași elemente neoclasice se regăsesc și în salonul oval; restaurarea lor, bazată pe analize stratigrafice și probe de curățare, a necesitat numeroase operațiuni de specialitate. Cel mai amplu și spectaculos spațiu interior este sala multifuncțională, care a fost inițial o simplă curte interioară. În 1889, a fost acoperita cu o modernă structură metalică, iar în 1905 a fost amenajat aici salonul mare al restaurantului. Un imens plafon vitrat se reflectă în oglinzile venețiene ce alternează cu vibrațiile stuco-marmurei din arcade. Stucaturile poleite cu foiță de aur și candelabrele de cristal de Bohemia, împreună cu completa restaurare a marmurei, decorațiunilor murale și a oglinzilor, reîntregesc imaginea ambianței eclatante a marelui salon.

Pret: 15 E/mp + tva
Mentenanta: 2 E/mp + tva

Ilinca Tempeanu 
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com

http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu