Cautati o proprietate dupa locatie!

marți, 26 februarie 2019

AVIATIEI - Ambasada China - inchiriere spatiu birouri parter 105 mp clasa A

Inchirieri spatii de birouri in cladire clasa A+, S+P+5.
Tiparele a ceea ce inseamna lux si rafinament au fost redefinite, pe langa multitudinea dotarilor de top, dispune de o fatada principala realizata din perete cortina tip Schuco, oferind astfel calitate si estetica inalta. Fatada secundara este realizata din caramida eficienta cu goluri tip Porotherm si tamplarie de aluminiu tip Schuco. Atat tamplaria cat si peretele cortina au cel mai bun coeficient de transfer termic intalnit la momentul actual, amanunt ce are o deosebita importanta in economia generala a costurilor de intretinere ale cladirii.
Birourile, salile pentru server si holurile sunt prevazute cu pardoseli suprainaltate tip computer floor, finisate cu mocheta de cea mai buna calitate.
Pe fiecare nivel au fost prevazute camere server, oficii, precum si grupuri sanitare diferentiate pe sexe. Grupurile sanitare au finisaje deosebite si anume pardoseala din piatra, peretii sunt placati cu sticla iar blaturile aferente lavoarelor sunt din granit de cea mai buna calitate.
Circulatia pe verticala este asigurata printr-un nod de circulatie format dintr-o scara placata cu piatra deip granit, pozitionata la exetriorul cladirii, aceasta reprezentand un element architectural important, si un ascensor tip Otis ultraperformant, cu capacitatea de min. 8 persoane (max. 12 persoane), prevazut cu sistem de miscare rapida - 1,5 m/sec.
Holurile de circulatie pe etaje au pardoseala din piatra si peretii placati cu sticla, casa scarii si holul de acces in imobil sunt finisate cu granit care asigura atat o imagine de inalta calitate, cat si rezistenta in timp a pardoselii din punct de vedere al traficului.
Plafoanele din zona de receptie si a casei scarii sunt din gips carton cu sisteme ascunse de iluminare.
In zonele de birouri s-au prevazut plafoane tip Armstrong; corpurile de iluminat sunt aparente in plafonul casetat (lampi 2x36 w cu lumina indirecta), iar tipul acestora este de cea mai buna calitate, atat din punct de vedere al iluminatului oferit, cat si din punct de vedere al modelului, acesta asigurand numarul de luxi necesar in cladirile de birouri de clasa superioara.
Peretii holului de acces in imobil sunt placati cu lemn de palisandru si sticla.
Inaltimea utila este de 2,65 m. Climatizarea, rece si cald, se face cu ventiloconvectoare prin grile de refulare si anemostate incastrate in tavanul casetat. De asemenea cladirea este dotata cu o centrala de tratare a aerului de ultima generatie, utilaj care asigura necesarul de oxigen pe toata perioada timpului de lucru.
Cladirea este dotata cu sisteme complexe de securitate, printre care putem preciza: sistem CCTV, sistem alarma, sistem control acces.
In subsolul cladirii sunt prevazute semafoare care asigura fluenta traficului din si spre locurile de parcare.
Tot in ideea reducerii costurilor de utilizare a cladirii, a fost prevazut un sistem de “building management system” ce are misiunea de a monitoriza in pemanenta dotarile cladirii pentru a se putea asigura cel mai inalt grad de confort.

Disponibil: parter – 105.56 mp
PRET: 14 E/MP + tva

Mentenanta: 4.5 E/MP + tva 


Comision 50 %

Ilinca Tempeanu
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com
http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com 






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu