Cautati o proprietate dupa locatie!

miercuri, 31 iulie 2019

TIMPURI NOI - metrou vila lux 397 mp

Inchiriere vila S+P+2, 397 mp utili, teren 1000 mp, din care aprox. 700 mp este liber, gradina este intretinuta de un specialist gradinar si este amenajata cu gazon, flori si pomi fructiferi.
Vila este compusa din 11 camere, 5 bai, 1 bucatarie si terase.
Vila a fost renovata complet si extinsa semnificativ in 2016 inclusiv toate instalatiile, finisajele si mobilierul, ultra eficienta energetic A+++, dupa cele mai noi standarde, geamuri triple cu profile performante, termoizolatie cu performanta dubla fata de normative, sistem de climatizare centralizat si automatizat clasa A+++, sistem de ventilatie automatizat pentru filtrare praf/polen si eficienta energetica, incalzire in pardoseala in bai; conexiune dubla pe fibra optica, sistem de securitate foarte performant inclusiv camere perimetrale, garaj spatios, inchis cu usa automata, cu 2 locuri masina, un loc motocicleta si 4 locuri de biciclete, sala de sport complet utilata, generator electric propriu cu sistem de automatizare si autonomie 24h, sistem de degivrare anti inghet. Casa este complet echipata cu rulouri automatizate pe toate geamurile.
Curte este amenajata peisagistic si cu bucatarie de vara, foisor, toaleta de vara si sistem automatizat de irigatii.
Bucatarie foarte spatioasa complet utilata la cel mai inalt nivel (electrocasnice marca Miele).
Mobilier de lemn masiv, parchet lemn masiv, canapele piele naturala sau textil de calitate, saltelele paturilor sunt de inalta performanta cu diferite grade de rigiditate.
Vila se preteaza pentru rezidenta, birouri, gradinita, cursuri, etc.
 

Pret: 3900 E
Comision: inchiriere 50 %

Ilinca Tempeanu
0723.442.571
ilinca_tempeanu@yahoo.com
http://spatii-birouri.blogspot.com
http://spatii-comerciale.blogspot.com
http://oferte-vanzari-terenuri.blogspot.com
http://inchirieri-apartamente-bucuresti.blogspot.com 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu